Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Ξεκινώντας ένα όμορφο πρωινό με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας , υπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα που πιθανότατα ή σχεδόν σίγουρα θα αντιμετωπίσετε:
1. Περιμένοντας στη στάση προμηθευτείτε νερό , ψυχική αντοχή ,καρτερικότητα ,αυταπάρνηση. Έως ότου φτάσει το ηρωϊκό λεωφορείο , ίσως προλάβετε να γιορτάσετε τα επόμενα γενέθλια σας.
2. Φορέστε στρατιωτικό κράνος και σιδερένια πανοπλία για να μην πέσουν πάνω σας οι συνεπιβάτες , σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος. Χωρίς να φέρετε την παραμικρή ευθύνη θα ακούσετε ποιητικά κοσμητικά επίθετα από εκείνους.. Ευκαιρία να ξεσκονίσετε τα ξεχασμένα λεξικά σας ,αν τυχόν σας διαφεύγει το νόημα κάποιας λέξης.
3. Oι ανθρώπινες σχέσεις δεν διέρχονται πια από κρίση . Κυριαρχεί εντός του λεωφορείου σύσφιξη σχέσεων και σωμάτων. Λόγω έλλειψης χώρου όλοι αγκαλιάζονται ,μολονότι άγνωστοι. Ανακαλύψαμε το φάρμακο κατά της μοναξιάς.
4. Ο Αϊνστάιν και οι θεωρίες του περί χρόνου είναι πια ξεπερασμένες. Μια διαδρομή που η χρονική της διάρκεια υπολογίζεται σ ΄ ένα τέταρτο , με το λεωφορείο γίνεται σε σαράντα πέντε λεπτά. Ποίος λοιπόν είναι ο λόγος να σκοτώνετε τον χρόνο σας μπροστά στην τηλεόραση ; Τον σκοτώνετε μέσα εκεί και δεν αποκτάτε κακές συνήθειες .
5. Συνδράμετε αποφασιστικά στην οικονομική ενίσχυση της χώρας μας. Ακόμα και αν ταξιδέψετε μαζί του λίγα μέτρα , τα ρούχα σας θα μουσκέψουν , ακόμα και τον χειμώνα , εξαιτίας της σύσφιξης των σχέσεων που προαναφέρθηκε. Άρα θα υποχρεωθείτε να καταναλώσετε νερό και να μειώσετε το εθνικό μας έλλειμμα.
6. Μειώνετε την υψηλή τηλεθέαση των reality shows. Δεν είναι πια απαραίτητο να συμμετάσχετε διότι θα μεταδώσετε την αρνητική σας ενέργειά και τις πυγμαχικές σας ικανότητες με τους συνεπιβάτες σας στην προσπάθεια σας να εξασφαλίσετε μια θέση. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι , ίσως μείνουν άνεργοι , κάποιοι τηλεψυχολόγοι της τηλεόρασης.
7. Η ανδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη από τις φωνές και τις βρισιές των επιβατών στον οδηγό , που στόχευσε με εξαιρετική επιτυχία , όλες τις λακούβες του δρόμου. Ανακαλύψαμε το φάρμακο κατά τις ανδρικής ανικανότητας. Κάναμε ευτυχισμένες πολλές γυναίκες και η κρεββατομουρμούρα έπαψε πια να υφίσταται..
8. Μέσα στον πανικό , και ενώ οι περισσότεροι επιβάτες , κρέμονται σαν μα΄ι’μούδες , ξάφνου εμφανίζεται ο ελεγκτής εισιτηρίων. Άντε τώρα να βρεις χώρο να βγάλεις από την τσέπη σου το εισιτήριο , με τον κίνδυνο να ακουμπήσεις άθελα σου κάποιον ή κάποια συνεπιβάτισσα .Στην καλύτερη των περιπτώσεων να δημιουργήσετε μια γνωριμία και στη χειρότερη να αισθανθείτε μια όχι και τόσ0 ευγενική χειραψία. Εθνική ομοψυχία βρε παιδιά.
9. Τέλος , όταν φτάσετε επιτέλους ψυχικά υγιείς στον προορισμό σας , θα αποκτήσετε φιλοσοφικά ερωτήματα , τύπου ποίος είναι ο ρόλος της ζωής και πόσο εφικτή είναι η επικοινωνιακή προσέγγιση των ανθρώπων. Το θετικό αποτέλεσμα είναι να προμηθευτείτε φιλοσοφικά-ψυχολογικά βιβλία με στόχο την πνευματική σας αναβάθμιση.
10. Αμφιβάλλετε ακόμα για την μη σπουδαιότητα της διαδρομής με κάποιο φτερωτό λεωφορείο της Αθήνας ;;;



ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΡΟΒΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου